Všichni, kteří mají rajčatové keře v zahradách, netrpělivě čekají na bohatou úrodu, aby si mohli pochutnávat na vlastní zelenině. Někdy nás však naše netrpělivost nutí vymyslet způsob, jak urychlit zrání. Naštěstí je tento proces možný.
Čím dál častěji vidíte na kuchyňské lince ovocné mušky, které se nechtějí vzdát svého jídla? Měli byste odstranit z jejich dosahu produkty, které je lákají. Mezi takové patří shnilé ovoce nebo zelenina.
Pokožka každého z nás postupně ztrácí pevnost a pružnost. To je naprosto přirozené, a proto bychom se o ni měli dobře starat již v mládí.
Listy květáku jsou jedlé, bohužel ne každý si je tohoto faktu vědom, a proto tato část zeleniny často končí v koši.
Po celý rok se můžeme kochat jejich krásou a také si vychutnávat jejich plody, které jsou plné vitaminů.
Sůl je jedno z nejlevnějších koření. Využití tohoto produktu přitom dalece přesahuje ochucení oblíbených jídel. Uplatní se jako domácí čistič a nepostradatelná přísada do domácí kosmetiky.
Pokud jedeme na dovolenou a nechceme se vrátit domů ke zvadlým a uschlým rostlinám, musíme učinit určitá opatření. Pomoc souseda je sice nejlepším řešením, avšak nelze se na ni vždy spolehnout.
Domácí a hlavně přírodní hnojiva jsou velmi důležitým prvkem, který je potřeba pravidelně aplikovat. Květiny nejen doma, ale také na zahradě budou potřebovat zvláštní péči.