Hřebíček je známý po celém světě již několik staletí.
Holubi ve městech dokážou pořádně potrápit. Obzvláště nepříjemní jsou pro majitele balkonů, ale i parapety jim často slouží jako odpočívadlo. Založení hnízda je pak jen otázkou času.
Vaření špenátu není těžké. Jen se u něj velice často dopouštíme chyb, kvůli kterým se ochuzujeme o živiny, které nám může nabídnout.
Každý, kdo měl doma alespoň jednou v životě potravinové moly, dobře ví, jak dokážou otrávit život.
Ať je zima, nebo léto, vždy bychom měli využívat potraviny, které nesou plody přirozeně v dané sezóně.
Suché nakládačky se stávají jedním ze symbolů letního menu. Někdy se konzumují jako samostatná svačina nebo se přidávají do sendvičů a salátů.
Většina z nás si citronovou šťávu spojuje jen s extrémně kyselou chutí. Pravdou je, že se velmi jednoduše může stát nedílnou součástí domácí kosmetiky.
Péče o rostliny doma i na zahradě může být někdy pořádně obtížná. Přemýšlíme, kdy a jak je zalévat a zda potřebují to či ono hnojivo.