Je známo, že česnek má mnoho zdravotních vlastností. Ukazuje se však, že v těle funguje nejlépe, když se konzumuje v konkrétní denní době.
Nenápadná zelenina s pozitivními účinky na zdraví, to je pórek. Zvýrazňuje chuť pokrmů a dává jim jedinečnou vůni. Hlavní roli hraje v pórkové polévce. Víte, že ji používají francouzské ženy jako prostředek na hubnutí?
Pěstování paprik na zahradě může začínajícím zahradníkům připadat jako velký oříšek. Když ale zvládnete několik klíčových pravidel, výsledky budou velkolepé. Důležité je nepropásnout správný okamžik pro setí a výsadbu rostliny.
Tyto hlízy mají exotický název, ale chutnají famózně, protože připomínají artyčoky s nádechem ořechů. Topinambury se dostaly do Evropy už v 16.
Rajčata během kvetení potřebují dodat správnou výživu, abyste z nich získali mnoho chutných plodů. Rostliny v tomto období vyžadují naši pomoc, aby se mohly správně vyvíjet.
Cibule má mnoho vlastností prospěšných nejenom pro naše zdraví, ale má také řadu živin, které lze využít při péči o rostliny.
Každý zná chutné a křupavé brambůrky. Jsou jednoznačně na vrcholu mezi slaným občerstvením. Bohužel jsou velmi nezdravé.
Zdraví se zrcadlí v našem talíři, vyvážená strava je základem pro chod organismu i pro krásu. Atraktivní vzhled totiž souvisí s jídelníčkem, kůže jako největší orgán lidského těla je s těmi vnitřními v souladu.