Pivoňky jsou krásné a noblesní, překypují půvabem a na zahradě tvoří vždy dominantní prvek. Tím spíše v době, kdy kvetou, protože kromě překrásných barev lákají i svou neskutečnou vůní.
Mšice se jednoznačně nacházejí na vrcholu seznamu nejnepříjemnějších škůdců, kteří se mohou objevit na naší zahradě.
Houby patří k těm nejvíce oblíbeným ingrediencím, které se používají nejen v české kuchyni.
Jedná se o tajnou zbraň zahradníků, kterou si snadno připravíte sami.
Mnohé kulinářské pořady v televizi a na internetu způsobily, že se stále více lidí vrací k domácímu vaření.
Vysoké teploty jsou tady a s nimi se k životu probudil také hmyz. Komáři jsou velmi nepříjemnou součástí volného času v přírodě, ale také doma.
Skořice je velmi aromatické orientální koření, které jsme zvyklí používat pro dochucení kaše, knedlíků, ale také jako ozdobu na kávovou pěnu. V kuchyni často skořici využíváme k přípravě dezertů, perníčků nebo svařeného vína.
Máte rádi tureckou kávu, ale nevíte, jak využít kávovou sedlinu, která po ní zůstane? Způsobů je mnoho, stačí si jen přečíst dnešní článek.








![Filter Coffee 3537913 1920[1]](https://pestujme.cz/wp-content/uploads/33588/kavovou-sedlinu-oceni-rostliny-i-nase-pokozka-pouziti-je-opravdu-jednoduche-800x600.jpg)