Mšice se jednoznačně nacházejí na vrcholu seznamu nejnepříjemnějších škůdců, kteří se mohou objevit na naší zahradě.
Houby patří k těm nejvíce oblíbeným ingrediencím, které se používají nejen v české kuchyni.
Jedná se o tajnou zbraň zahradníků, kterou si snadno připravíte sami.
Mnohé kulinářské pořady v televizi a na internetu způsobily, že se stále více lidí vrací k domácímu vaření.
Vysoké teploty jsou tady a s nimi se k životu probudil také hmyz. Komáři jsou velmi nepříjemnou součástí volného času v přírodě, ale také doma.
Skořice je velmi aromatické orientální koření, které jsme zvyklí používat pro dochucení kaše, knedlíků, ale také jako ozdobu na kávovou pěnu. V kuchyni často skořici využíváme k přípravě dezertů, perníčků nebo svařeného vína.
Máte rádi tureckou kávu, ale nevíte, jak využít kávovou sedlinu, která po ní zůstane? Způsobů je mnoho, stačí si jen přečíst dnešní článek.
Droždí už neslouží jen pekařům, stále častěji si ho půjčují také zahradníci. Je to proto, že dokáže zlepšit stav mnoha rostlin a je ideální alternativou k chemickým a minerálním hnojivům.







![Filter Coffee 3537913 1920[1]](https://pestujme.cz/wp-content/uploads/33588/kavovou-sedlinu-oceni-rostliny-i-nase-pokozka-pouziti-je-opravdu-jednoduche-800x600.jpg)
