Každý, kdo měl doma alespoň jednou v životě potravinové moly, dobře ví, jak dokážou otrávit život.
Ať je zima, nebo léto, vždy bychom měli využívat potraviny, které nesou plody přirozeně v dané sezóně.
Suché nakládačky se stávají jedním ze symbolů letního menu. Někdy se konzumují jako samostatná svačina nebo se přidávají do sendvičů a salátů.
Většina z nás si citronovou šťávu spojuje jen s extrémně kyselou chutí. Pravdou je, že se velmi jednoduše může stát nedílnou součástí domácí kosmetiky.
Péče o rostliny doma i na zahradě může být někdy pořádně obtížná. Přemýšlíme, kdy a jak je zalévat a zda potřebují to či ono hnojivo.
Všichni, kteří mají rajčatové keře v zahradách, netrpělivě čekají na bohatou úrodu, aby si mohli pochutnávat na vlastní zelenině. Někdy nás však naše netrpělivost nutí vymyslet způsob, jak urychlit zrání. Naštěstí je tento proces možný.
Čím dál častěji vidíte na kuchyňské lince ovocné mušky, které se nechtějí vzdát svého jídla? Měli byste odstranit z jejich dosahu produkty, které je lákají. Mezi takové patří shnilé ovoce nebo zelenina.
Pokožka každého z nás postupně ztrácí pevnost a pružnost. To je naprosto přirozené, a proto bychom se o ni měli dobře starat již v mládí.








