Červená řepa je jedním z nejzdravějších druhů zeleniny na světě. Často se označuje jako vitamínová bomba a není divu, obsahuje spoustu tělu prospěšných látek.
Proč byste do jídelníčku měli zařadit více paprik?
Ředkvičky jsou velmi zdravou zeleninou, která se sklízí na jaře mezi prvními.
Říjen je měsíc, kdy se zbavujeme rajčat ze všech keřů. Už mohou hrozit noční nebo ranní mrazíky, které by rajčata nemusela přežít.
Cibule obsahuje mnoho vzácných živin, pro které je velmi oblíbená nejen v kuchyni, ale také v přírodní medicíně nebo dalších oblastech, které ještě nejsou tolik
Brambory patří mezi naše základní potraviny, na které bychom neměli zapomínat ani s příchodem moderní doby a všemožných náhražek.
Jak můžete využít léčivé vlastnosti pórku nebo cibule? Jedná se o zeleninu, která je v kuchyni potřeba téměř každý den.
Česnek má mnoho léčivých vlastností a je běžným kořením ve všech domácnostech. Můžete jej snadno pěstovat ve své zahradě a vychutnat si jeho velké zásoby. Stojí za to si to připomenout už nyní.








