Bylinky dokonale obohacují chuť jídel. Pokud si chcete užít aromatické exempláře, které jste si zakoupili v obchodě, jako například bazalku, rozmarýn nebo tymián, musíte jim věnovat tu správnou péči.
Čerstvá a křupavá pažitka je nejen chutným způsobem zdobení jídel, ale také cenným zdrojem vitamínů. Vychutnat si ji můžete dokonce i během zimních měsíců. Domácí pěstování není komplikované a je možné po celý rok.
Jak ozvláštnit doma připravované pokrmy? Čerstvé bylinky jsou jasnou volbou, protože jsou plné vitamínů, minerálů a antioxidantů, k tomu dodají jídlu správný šmrnc.
Přestože přirozeným prostředím muškátů je severní Afrika, úspěšně se ujaly i u nás. Stala se z nich nejčastější balkonová rostlina, která dlouho těší bujným květenstvím.
Stévie je jednou z nejsladších rostlin, které můžeme najít. Diabetici jsou si velmi dobře vědomi jejích výhod. Ze stévie se již několik desetiletí vyrábí sladidlo.
Spirálová bylinková zahrádka je prvek zahrady, který umožňuje pěstovat na jednom místě a na malé ploše několik druhů bylin. Umístění bylinkové zahrádky v blízkosti vchodu vám poskytne pohodlí při používání bylinek.
Během zimy trávíme doma mnohem více času a všichni se chceme cítit útulně a příjemně. Nejen o Vánocích zdobíme byty krásnými dekoracemi a volíme oblíbené vůně, které vytvoří jedinečnou atmosféru.
Již několik let se šíří informace, že člověk za celý svůj život během spánku polkne několik pavouků. Nemusíte mít strach, jedná se pouze o mýtus.