Bramboráky patří mezi nejoblíbenější pokrmy, které se připravují k večeři nebo jako občerstvení k večernímu posezení s přáteli u sklenice piva nebo skleničky vína.
Kysané zelí je oblíbené pro svou nezaměnitelnou chuť. Bývá na jídelníčku zejména na podzim nebo v zimě, kdy pomáhá posílit obranyschopnost těla.
Dýňový sirup bude velmi užitečný nejen v kuchyni. Vyrábíme dýňové koláče, dýňové hranolky, dýňové latté i džus. Oranžovou zeleninu lze připravit na tisíce způsobů. Po uvaření vždy zbydou semínka i slupka.
Oranžová zelenina, která je symbolem podzimu a Halloweenu. Dýně nejsou jen zajímavou ozdobou, ale také zdravou zeleninou, která vyniká nevšední chutí a je zdrojem mnoha prospěšných látek.
Čas od času je vhodné dopřát si pořádný detox jater.
Naše babičky neměly přístup k lékárnám, a proto se často musely obracet na pomoc přírody. Věděly, na co kterou bylinku použít.
Ostružiny jsou úžasnou péčí o imunitu. Tinktura z tohoto ovoce je vynikající, zdravá a poskytne vám mnoho zdravotních benefitů. V přírodní medicíně se používá velmi často a považuje se za osvědčené řešení mnoha neduhů.
Říká se, že se jedná o dokonalé duo. Kombinaci kávy a skořice ale příliš lidé neznají, je proto na čase poukázat na benefity tohoto oblíbeného koření v černém nápoji.