Rajcata

Sklizeň rajčat

Plody rajčat sbírejte, když jsou celé barevné (červené, žluté atd.), ale stále pevné, a to směrem od shora dolů.

Sbírejte je často. Ve skutečnost, může být nutné je sklízet každý den nebo každý druhý den. Sledujte, jak se plody vyvíjejí. Také chlad může snížit chuť rajčat. Proto je neskladujte dlouho v lednici, ale na kuchyňské lince, kde jsou teploty vyšší než 10 ° C.

Nejchutnější rajčata mají vyvážený poměr sladké a kyselé chuti. Cukry zvýrazňují barvu rajčat.

Mohlo by vás zajímat:  Podzimní kuchyni vládne dýně. Oblíbenou zeleninu si ale nemohou vychutnat všichni

Kvalitní semena rajčat

Přidat na Seznam.cz

Jedna odpověď na “Sklizeň rajčat”

Komentáře jsou uzavřené.