Unava

Zatočte s jarní únavou a doplňte tělu dobrou energii, která vás znovu postaví na nohy

Jarní únava schvátí každého, ale některé dary přírody vám mohou pomoci. A čím jste starší, tím je tato únava silnější. Zhoršuje se tedy kvůli věku, ale i kvůli chronickým onemocněním, která velkou část populace postihují. Není dobré jarní únavu trávit pouze s nohama na stole, ale je na čase s ní začít bojovat. Překonejte neúprosnou únavu pomocí těchto prostředků, bude vám lépe.

Jak se cítíte?

Jste unavení, pomalí, máte nedostatek energie? To je jasný signál k tomu, že je na čase zpomalit a odpočívat. Abyste se však dostali zpět na nohy, využijte sílu přírody, rozhodně vám pomůže více než ležení na pohovce. Které prostředky to budou?

Mohlo by vás zajímat:  Ochraňte sebe i svou zahradu před horkým letním sluncem, možností je několik
Zdroj obrázku: Freepik

Guarana

Jako první bychom rádi představili guaranu. Smíchejte ji se ženšenem a libečkem a získáte blahodárný stimulant, který vás dostane z postele. Guaranu lze koupit v tabletách nebo také jako čaj, který lze smíchat s ostatními bylinkami. Popravdě řečeno, guarana stimuluje mnohem lépe než šálek kávy. Zbylé dvě byliny nám pomohou očistit tělo od toxinů a zároveň posílí imunitní systém.

Klíčky

Klíčky všeho druhu jsou přímo nabité živinami a vitamíny. Například vitamínem C, D, E, K a PP. Tělu doplní také důležité sloučeniny, jako vápník, fosfor, draslík, zinek, selen, železo, a bílkoviny a cenné omega-3 mastné kyseliny.

Mohlo by vás zajímat:  Předražené krémy málokdy fungují. Proti vráskám pomůžou přírodní produkty, které má každý doma
Zdroj obrázku: Freepik

Dopřejte si více čerstvé zeleniny

Dopřejte si více zeleniny, především listové zeleniny. Také přidejte spirulinu nebo chlorellu. Jsou to sladkovodní řasy, které dodají energii a mnoho ztracených minerálních látek. Také jsou vhodné ječmenové výhonky, které jsou dokonalým zdrojem bílkovin a energie, která vydrží na mnoho hodin. Saláty lze rozmixovat a přidat chlorellu. Také můžete rozmixovat okurku a kapustu a přidat ječmen. Nápoj si dopřejte hned ráno. Věřte, že jarní únavu překonáte a bude vám lépe.

Zdroj: https://www.healthline.com/health/food-nutrition/foods-that-beat-fatigue
Přidat na Seznam.cz