Čerstvé bylinky ze záhonu nebo balkonu jsou to nejlepší, co si můžete dát do jídla.
Léto prostupuje svěžími vůněmi a lahodnými chutěmi, které okouzlují naše smysly. Velkou zásluhu na tom mají právě rostoucí bylinky.
Kopřiva je známá jako plevel, který nás navíc dokáže pěkně popálit Ve skutečnosti je to ale rostlina, která má široké využití nejen na zahradě, ale
Levandule obvykle okouzlí bujným růstem a aromatickou vůní, ale někdy potká neštěstí – rostlina žloutne a vadne.
Objevte zázraky bobkového listu, který po staletí nezklamal v lidovém léčitelství.
Stárnutí pokožky a celkového organismu lze zpomalit několika způsoby.
Přidává se do polévek, masových pokrmů a salátů. Věděli jste však, že tato v kuchyni běžně využívaná zelenina figuruje na seznamu jedovatých rostlin?
Výrazně často se objevuje v polévkách, masných pokrmech či salátech.