Travní sekačka HUSQVARNA LC 137i aku sekačka s akumulátorem a nabíječkou

12299,00 

Husqvarna LC 137i je snadno použitelná akumulátorová sekačka s šířkou sečení 37 cm, která je ideální pro sečení malých trávníků. Tato malá a lehká sekačka zvládne posekat trávník na jedno nabití a díky kompaktnímu žacímu ústrojí a ergonomickým řídítkům se s ní snadno manévruje i v úzkých prostorech. Snadno sklopná a nastavitelná řídítka a dvě integrované zvedací rukojeti usnadňují uskladnění nebo přepravu sekačky, která po sklopení zabere jen málo místa. Kompatibilní s 36V akumulátorovým systémem Husqvarna. Ergonomická rukojeť Ergonomicky zalomená rukojeť a snadno uchopitelná ovládací páka umožňují snadné ovládání. Zvedací rukojeti přední a zadní Přední a zadní rukojeti se snadným úchopem usnadňují zvedání do úložných prostor, auta nebo při přenášení po schodech.

Katalogové číslo: 230982 Kategorie: , ,

Popis

Husqvarna LC 137i je snadno použitelná akumulátorová sekačka s šířkou sečení 37 cm, která je ideální pro sečení malých trávníků. Tato malá a lehká sekačka zvládne posekat trávník na jedno nabití a díky kompaktnímu žacímu ústrojí a ergonomickým řídítkům se s ní snadno manévruje i v úzkých prostorech. Snadno sklopná a nastavitelná řídítka a dvě integrované zvedací rukojeti usnadňují uskladnění nebo přepravu sekačky, která po sklopení zabere jen málo místa. Kompatibilní s 36V akumulátorovým systémem Husqvarna.
Ergonomická rukojeť
Ergonomicky zalomená rukojeť a snadno uchopitelná ovládací páka umožňují snadné ovládání.
Zvedací rukojeti přední a zadní
Přední a zadní rukojeti se snadným úchopem usnadňují zvedání do úložných prostor, auta nebo při přenášení po schodech.
Centrální nastavení výšky sečení
Snadné a rychlé nastavení výšky sečení trávy. Jedna páčka ovládá celé žací ústrojí.
Sklopná rukojeť
Sklopná rukojeť pro snadné uskladnění a přepravu.
Tichý provoz
Nízká hladina hluku zajišťuje příjemné pracovní podmínky a snižuje rušivý efekt pro okolí.
Power Boost
Automatické zvýšení rychlosti nože při sečení v náročných podmínkách přináší větší výkon, aniž byste museli sami provádět jakékoli úpravy.
Režim úspory energie savE™
Režim savE™ maximalizuje dobu provozu, snižuje hladinu hluku a snižováním otáček prodlužuje výdrž akumulátoru. Ideální pro úkoly, které nevyžadují plný výkon. Režim savE™ zapnete a vypnete pouhým stisknutím tlačítka.
Snadné startování
Ovládací páka přítomnosti obsluhy a její pojistka zajišťují snadné spuštění a zastavení bez rizika náhodného spuštění. Pro zahájení sečení jednoduše uvolněte pojistku ovládací páky a stiskněte páku. Když uvolníte obě ruce z ovládací páky, motor se okamžitě zastaví.
Složená sekačka zabírá minimální úložný prostor
Díky sklopné rukojeti může výrobek získat kompaktnější tvar, a zabrat tak méně místa při uskladnění.
Systém výměnných akumulátorů
Flexibilní 36V systém BLi-X společnosti Husqvarna nabízí akumulátorový pohon pro vše – od lehkých i náročných prací kolem domu po profesionální použití. Jeden akumulátor lze použít pro několik strojů a s celou řadou variant, od lehkých integrovaných akumulátorů až po zádové, což usnadňuje nalezení optimálního řešení co se týče výkonu a náročnosti vaší práce. Všechny akumulátory poskytují vysoký výkon, jsou konstruovány pro dlouhodobé používání a lze je rychle dobíjet a vyměňovat pro nepřetržité používání.

Další informace

Výrobce

Přidat na Seznam.cz