Aku vyžínač HUSQVARNA 110iL s akumulátorem (B70) a nabíječkou (C80)

6499,00 

Husqvarna 110iL je tichý a lehký akumulátorový vyžínač ideální pro vyžínání okrajů menších trávníků a zahrad. Extrémně jednoduché ovládání, nízká hlučnost a vibrace, bez přímých emisí, strunová hlava s automatickým posuvem, sklopný ochranný kryt rostlin a režim vyžínání s integrovaným opěrným kolečkem potěší i nezkušeného uživatele. Dělená hřídel umožňuje velmi snadnou přepravu a skladování., Automatické vypnutí Otočením strunové hlavy můžete využít integrované opěrné kolečko, a získat tak lepší kontrolu a přesnost při sekání okrajů trávníku. Automatický posuv struny Automatické vysouvání dvou strun zajistí optimální délku struny bez námahy a rovnoměrnější výsledek zastřihování než u vyžínačů s jednou strunou.

Popis

Husqvarna 110iL je tichý a lehký akumulátorový vyžínač ideální pro vyžínání okrajů menších trávníků a zahrad. Extrémně jednoduché ovládání, nízká hlučnost a vibrace, bez přímých emisí, strunová hlava s automatickým posuvem, sklopný ochranný kryt rostlin a režim vyžínání s integrovaným opěrným kolečkem potěší i nezkušeného uživatele. Dělená hřídel umožňuje velmi snadnou přepravu a skladování.,
Automatické vypnutí
Otočením strunové hlavy můžete využít integrované opěrné kolečko, a získat tak lepší kontrolu a přesnost při sekání okrajů trávníku.
Automatický posuv struny
Automatické vysouvání dvou strun zajistí optimální délku struny bez námahy a rovnoměrnější výsledek zastřihování než u vyžínačů s jednou strunou. Strunová hlava Husqvarna A15B funguje perfektně jak pro zastřihování, tak pro úpravu okrajů. Dokonalá volba pro všestranné a bezstarostné použití.
Nastavitelná přední rukojeť
Snadno nastavitelná přední rukojeť pro lepší ovládání a pohodlné používání.

Další informace

Výrobce

Přidat na Seznam.cz