Už je to neuvěřitelných 10 let, co se na našem trhu objevil fenomén domácích minipekáren a rukodělných kvásků.
Zapomeňte na chemii – ekologická hnojiva jako přesličková kejda či kopřivová jícha vítězí!
Staňte se mistry v zero waste a inspirujte se triky našich babiček. Naučte se využít každou kapku mléka nejen v kuchyni, ale i na zahradě.
Odpočívat po létě? Kdepak! Uskladnění konví a hadic může znamenat smrtící sucha pro vaši zahradu.
Vosy se v létě stávají nechtěnými společníky každého z nás.
Zapomeňte na vyhazování do dřezu!
Ekologické prostředky jsou v současnosti velmi populární a lidé za ně klidně utratí velké peníze. Nic takového ve skutečnosti dělat nemusíte.
Věděli jste, že pekařské kvasnice jsou nejen hrdinou vaší kuchyně, ale i zahrady?