Opasek Flexi na akumulátory HUSQVARNA

4799,00 

Opasek určený pro použití s akumulátory Husqvarna. Opasek FLEXI na akumulátory je ideální pro pohodlnou a produktivní práci mimo zdroj elektrického proudu. Tím, že s jeho pomocí lze rozložit váhu akumulátoru a příslušenství v pase uživatele místo ramen, snižuje únavu při déle trvající práci a umožňuje pracovat efektivněji. Zároveň můžete s sebou mít náhradní akumulátory, olej, vodu a příslušenství, ať jste kdekoli. Robustní konstrukce z vysoce kvalitních materiálů je navržena pro flexibilitu a pohodlí při práci.   Flexibilní akumulátorový systém BLi-X   Vysoce výkonný 36V akumulátorový systém BLi-X nabízí širokou škálu možností, od lehkých integrovaných akumulátorů až po zádové akumulátory.

Katalogové číslo: 230715 Kategorie: , ,

Popis

Opasek určený pro použití s akumulátory Husqvarna. Opasek FLEXI na akumulátory je ideální pro pohodlnou a produktivní práci mimo zdroj elektrického proudu. Tím, že s jeho pomocí lze rozložit váhu akumulátoru a příslušenství v pase uživatele místo ramen, snižuje únavu při déle trvající práci a umožňuje pracovat efektivněji. Zároveň můžete s sebou mít náhradní akumulátory, olej, vodu a příslušenství, ať jste kdekoli. Robustní konstrukce z vysoce kvalitních materiálů je navržena pro flexibilitu a pohodlí při práci.
 
Flexibilní akumulátorový systém BLi-X
 
Vysoce výkonný 36V akumulátorový systém BLi-X nabízí širokou škálu možností, od lehkých integrovaných akumulátorů až po zádové akumulátory. Naše akumulátory jsou navrženy pro dlouhou provozní dobu, rychle se nabíjejí a rychle a snadno se vyměňují, takže můžete pracovat bez přestávek. Akumulátorový systém BLi-X umožňuje flexibilní použití v různém nářadí značky Husqvarna. Vždy najdete řešení na míru, které dokonale vyhovuje vašim potřebám.

Další informace

Výrobce

Přidat na Seznam.cz