Aku pila Husqvarna 240i s akumulátorem (BLi30) a nabíječkou (C80)

15299,00 

Akumulátorová řetězová pila Husqvarna 240i byla vyvinuta pro zajištění vysokého výkonu a snadného používání. Práci lze provádět pohodlně a ergonomicky díky kompaktní a lehké konstrukci. Při řezání palivového dřeva nebo kácení stromů na zahradě zajistí technologie Max Torque spolehlivý výkon a minimalizuje riziko zaseknutí řetězu ve dřevě. Uživatelský komfort zlepšuje také uživatelsky přívětivá klávesnice s tlačítkem zapnutí/vypnutí a dobře vyvážené tělo pily. Vyjímání akumulátoru je usnadněno tím, že je akumulátor umístěn vodorovně skrz stroj, což snižuje riziko vniknutí nečistot a třísek do prostoru pro akumulátor. Model 240i je součástí flexibilního 36V systému BLi-X společnosti Husqvarna, který umožňuje použití jednoho akumulátoru pro několik nástrojů.

Katalogové číslo: 230703 Kategorie: , ,

Popis

Akumulátorová řetězová pila Husqvarna 240i byla vyvinuta pro zajištění vysokého výkonu a snadného používání. Práci lze provádět pohodlně a ergonomicky díky kompaktní a lehké konstrukci. Při řezání palivového dřeva nebo kácení stromů na zahradě zajistí technologie Max Torque spolehlivý výkon a minimalizuje riziko zaseknutí řetězu ve dřevě. Uživatelský komfort zlepšuje také uživatelsky přívětivá klávesnice s tlačítkem zapnutí/vypnutí a dobře vyvážené tělo pily. Vyjímání akumulátoru je usnadněno tím, že je akumulátor umístěn vodorovně skrz stroj, což snižuje riziko vniknutí nečistot a třísek do prostoru pro akumulátor. Model 240i je součástí flexibilního 36V systému BLi-X společnosti Husqvarna, který umožňuje použití jednoho akumulátoru pro několik nástrojů. Volitelně je k dispozici s napínáním řetězu bez použití nářadí.
 
Technologie Max Torque
 
Technologie Max Torque zajišťuje spolehlivý výkon bez ohledu na úkol a minimalizuje riziko zaseknutí řetězu ve dřevě při kácení či řezání. Užijte si prvotřídní řezání a snadnou obsluhu s výkonným akumulátorovým pohonem.
Stejnosměrný motor
Bezkomutátorový motor má vyšší účinnost, delší životnost a menší nároky na údržbu ve srovnání s komutátorovými motory. Díky absenci kartáčů se eliminuje tření a nedochází tak ke ztrátám energie a motor se tolik nepřehřívá. Tím pádem také odpadá nutnost údržby nebo výměny opotřebených kartáčů, a vy tak můžete těžit z vyššího výkonu a točivého momentu.

Další informace

Výrobce

Přidat na Seznam.cz